Şevket Pozcu Anaokulu
Güvenevler Mahallesi 1904 Sk. No45 Forum Alışveriş Merkezi Doğusu YENİŞEHİR / MERSİN

VİZYON

Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, Sosyal ilişkileri güçlü, İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, Çevreye ve doğaya duyarlı, Öz bakım becerilerini kazanmış, Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmektir.

MİSYON

Okulumuzu, yaratıcı bir ortama sahip olacak şekilde planlamak ve geliştirmek, öğrencilerimize mümkün olan en üst seviyede eğitim öğretim kalitesi sağlayarak onları bir üst eğitime hazırlama ve bu konuda lider olmak, ilgili bütün kişileri karar mekanizmasının birer parçası haline getirerek tam ve aktif katılımı sağlamak.

İKİLİ

07.30 - 12.20 12.30 - 17.20